Anne Skovbro

Her kan du læse om Anne Skovbro.

Anne Skovbro

Administrerende direktør i By & Havn, København

Sådan opnår Anne Skovbro resultater med politisk tæft, klar kommunikation og gode menneskekundskaber

Hvordan navigerer du som topchef i en stilling, hvor faglighed og politisk tæft skal gå hånd i hånd?

Som administrerende direktør i By & Havn, står Anne Skovbro hver dag overfor ledelsesmæssige udfordringer som kræver, at politisk tæft og faglighed kombineres. Du vil i dette oplæg kunne høre, hvordan du som leder kan navigere i en branche, hvor dine menneskelige egenskaber er ligeså vigtige som dine faglige kompetencer, samt hvilke erfaringer Anne Skovbro har gjort sig, når hun står i spidsen for at forny og udvikle København – og hvilke udfordringer og muligheder der har været som kvinde på vejen til toplederposterne.

Anne Skovbro, Administrerende direktør i By & Havn (civilingeniør og ph.d. i arkitektur og design fra Aalborg Universitet).

Om Anne Skovbro
Anne Skovbro har en lang karriere i Københavns Kommune bag sig, og varetog fra 2010-2015 posten som direktør i Økonomiforvaltningen kortvarigt afbrudt af en stilling som konstitueret administrerende direktør i Sundheds- og omsorgsforvaltningen.

I 2015 blev Anne Skovbro filantropidirektør i Realdania, der er en filantropisk forening med fokus på at øge danskernes livskvalitet gennem det byggede miljø. Anne Skovbro har igennem sin karriere kombineret sin faglighed inden for byplanlægning og politiske tæft til at opnå resultater.

I august 2018 tiltrådte hun stillingen som adm. direktør i By & Havn.

Anne Skovbro varetager desuden adskillige bestyrelsesposter og har deltaget i forskellige kommissioner