Om konferencen

På lederkonferencen Leading Women 2020, får du inspiration til, hvordan din virksomhed sætter diversitet og ligestilling på dagsordenen.

På lederkonferencen Leading Women 2020, får du inspiration til, hvordan din virksomhed sætter diversitet og ligestilling på dagsordenen.

På den måde sikrer I, at alle talenter bliver sat i spil, hvilket giver mere tilfredse medarbejdere og bedre resultater på bundlinjen.

Danmark er de seneste år gledet ned på en 14. plads World Economic Forums rangliste over de mest ligestillede lande i verden, mens vores nordiske naboer Island, Norge Finland og Sverige ligger henholdsvis nummer 1, 2, 3 og 4.

Det skyldes, at Danmark blot rangerer som det 102. bedste land, når det gælder kvinders andel af ledende poster i den offentlige sektor og det private erhvervsliv. Der er altså et enormt potentiale – ledelses- så vel som forretningsmæssigt – i at få rettet op på den ubalance.

Vi har samlet et panel af topchefer og ledelseseksperter til at diskutere, hvordan vi bedst sikrer, at der kommer flere kvinder på ledelsesgangene.

Du kan blandt andet høre Nana Bule fortælle, hvordan hun gik fra at være den første kvindelige it-specialist i Microsoft Europa til at blive direktør for Microsoft Danmark.

Du kan også møde en af Danmarks førende forskere inden for diversitet, Sara Louise Muhr fra Copenhagen Business School, der forsker i, hvordan ubevidst bias ekskluderer kvinder fra topposter i dansk erhvervsliv.

Derudover kan du få inspiration fra:

Konferencen ledes af Marianne Egelund Siig, Administreerende direktør for Mannaz, der samtidig er en af landets førende eksperter i ligestilling, mangfoldighed og inklusion.

Deltag på konferencen og få inspiration til at øge diversiteten i din virksomhed – og/eller hør, hvordan du selv får adgang til de attraktive ledelsesstillinger. Samtidig får du mulighed for at netværke med 250 andre ledere med passion for at øge ledelsespotentialet i Danmark.